Bruxelles - Tips & Tricks?

Søndagshæng på hotel :)

Fredag aften ankom vi til Bruxelles. -flyet var en halv time forsinket, men til gengæld var flyvetiden kortere end beregnet, så det gik næsten lige op. Jeg hader at flyve! Ikke fordi at jeg er bange, men det er bare så meeega kedeligt! Når man kører bil/bus/tog kan man sidde med musik og kigge på alt der kommer forbi på vejen, men på et fly er det bare blå himmel (ikke at man skal klage over det, men alligevel).. Så jeg sad og trippede utålmodigt til vi kom frem.

Hotellet vi bor på hedder NH Atlanta, og det er så hyggeligt! Vi fik det til rigtig billige penge, og trods det, er det tusind gange bedre end hotellet i New York.
Og ved i hvad? Man skal først checke ud kl 17!!!!!!

I går var vi til John Legend koncert <3 Han er så fantasisk dygtig, og nærmest endnu bedre live! Han sang så at man fik gåsehud, og han blev bare ved og ved.. Eneste minus var at vi var blevet placeret i “kæreste-sektionen”, så alle sad og råsnavede, i stedet for at synge med – en stor del af at gå til koncert er jo netop stemningen, så det var lidt synd.. Til gengæld sad vi og skrålede af vores lungers fulde kraft, og der var nok et par stykker eller fem som synes vi var liiiidt mærkelige – men vi hyggede os 😉

Eftersom vi først skal checke ud kl 17 ligger vi nu i sengen og stener, med en æske belgisk chokolade, namnam! Længe leve søndage…

image

image

image

image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bruxelles - Tips & Tricks?