I <3 NYC!

Selvforkælelse hos Rene Friis

Som jeg tidligere har forsøgt at beskrive, er min veninde Charlotte, typen der planlægger. Ligeledes havde hun skrevet lister op og ned over aaaalt vi skulle opleve når vi var i New York. -Og så havde hun da lige booket tid ved Salon SCK hos selveste Rene Friis, bom!

Planen var, at Charlotte skulle farves og klippes af Rene, og jeg skulle være hendes “airbag” så akavet tavshed kunne undgås (jeg er typen som kan snakke RET meget)!

Da dagen kom, hvor Charlotte skulle lege stjerne for en dag, afslørrede hun, at hun også havde booket “noget” til mig – hun ville dog ikke fortælle hvad det var… KRISE!!!
Overraskelser, hvor JEG er offeret, er iiikke lige mig…
Nå, anyhow, vi startede dagen med at traske rundt i byen, efterfuldt af en tur til “Top of the Rock” Aka. Rockefeller Center.

Kl 15.00 stod vi i Salonen; klar, parat, start!

Rene kom hen og præsenterede sig pænt, og tog Charlotte med sig. Og så sad jeg der.
-Yes yes, hvad så nu?
Efter et stykke tid kom en lille petit dame hen og præsenterede sig, og viste mig hen til et privat rum – Pedicure var min skæbne!!!! Stakkels, stakkels lille dame… Kan i forestille jer hvordan mine fødder lugter efter 5 timers indespærring i strømper og kondisko? OMG!
Jeg var så flov, og jeg nåede at stikke fødderne i baljen læææænge inden hun bad mig om det – kun for hendes egen skyld!
Som sagt, normaltvis snakker jeg RET meget, jeg er typen der babler løs – men her, spærret inde med den lille dame og mine stinkende fødder, var jeg helt stille! Jeg tror endda at jeg på et tidspunkt rævesov, bare for undgå smalltalk…

Næste gang nogen overvejer at være en fantastisk veninde, bedes de venligst advare, så man kan lufte fødderne i klipklapper inden!!!! 😉

400Charlotte, klar til en makeover!
Charlotte, klar til en makeover!

402
Salon SCK

mms_img-991249861
Lugtefusserne – nu med neglelak der matcher skoene!

mms_img-1179620397
Og så tog jeg da lige en hårkur efter Rene’s anbefaling – det er jo ikke hver dag man får tips fra sådan en fin mand 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I <3 NYC!